Vad är det med tant-tanter och Hänt Extra?

Precis hemkommen från Willys. I köerna brevid mig och S stod såna där riktiga tant-tanter. Såna tanter som är gråhåriga, har fula glasögonbågar och går så långt att de har tights på allmän plats trots att de ABSOLUT INTE passar i det. Inte nog med att de faktiskt har tigths på allmän plats - tightsen är oftast vita med spetskant nertill och genom tightsen kan man skönja tant-tanternas celluliter. Karaktäristiskt för tant-tanterna är just att de med desperata försök försöker att se ut som 20 - TROTS ATT DE ÄR MINST TRE GÅNGER SÅ GAMLA! De har såna där väskor i konstgjort läder som ser lite slappa ut och har lite kedjor och strassdetaljer och jag skulle absolut inte bli förvånad om de har mobilsmycken i ett snöre som glittrar. 

När de står i kön i mataffären är de också synnerligen intresserade av ALLT som står på Hänt Extra och Svensk Damtidnings framsida. Så pass intresserade att de till och med glömmer bort att gå framåt när kön börjar röra sig framåt. Detta beteende resulterar i att människorna som otåligt väntar bakom dem i kön praktiskt taget får plocka ner alla Hänt Extra i sin egen korg för att de ens ska lyfta på nästan.

Vad är det egentligen med tant-tanter och Hänt Extra?



Nu har jag ställt böckerna på hyllan

Nu har jag äntligen slagit ihop böcker och kollegieblock. Nu får det bära eller brista. Ögonen svider och jag känner mig helt matt efter intensivt pluggande. Om några minuter tänker jag åtminstone resa mig från stolen som jag suttit på konstant i tre timmar nu. Jag ska hämta mitt täcke och min kudde, ta fram lite frukt och sitta i soffan och mysa och koppla av med ett par Sex and the city-avsnitt.

Förresten så är det riktigt trevligt väder här idag. Solen skiner men det är rysligt kallt (speciellt om man går ut barfota på balkongen för att ta en bild på det vackra vädret).


Förresten så har jag ju något mer att se fram emot imorgon. Alltså, något mer än att jag åker hem till Örebro. Jag kommer nämligen att kunna börja använda min nya mobil (som jag införskaffade för två månader sedan). Äntligen har mitt gamla abonnemang gått ut så att jag kan börja använda den rosa och guldfärgade lilla läckra saken :-)


Gammal kreativitet rostar aldrig?


Ögonlocken är för tunga för att bjuda på något kreativt OCH bra. Därför rotade jag fram något som jag gjorde under gymnasiet. Jag har egentligen bara lekt med olika effekter i Photoshop och resultatet blev detta. Man brukar ju säga: "Gammal kärlek rostar aldrig". Kan man säga "gammal kreativitet rostar aldrig"!?

Nu är jag alldeles för trött. Kram och godnatt!

Torsdags-tenta och hemresa

På torsdag ska jag ut ur dimman* - äntligen! Nu har jag, i snart två veckor, slitit med diagram och beräkningar och på torsdag morgon/förmiddag ska jag äntligen skriva tentan. Jag är dock inte överdrivet hoppfull. Tentan kräver troligtvis vissa matematiska kunskaper och mina matematiska kunskaper är obefintliga. Oavsett hur det går på tentan ska det bli himlans skönt att komma hem till Örebro en sväng. Har packat ner lite böcker i en väska men kommer att öppna dom så lite som möjligt.

S har förhört mig på mina anteckningar i över en timme nu, vilket förhoppningsvis hjälpt mig lite på traven. Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis bearbeta allt. Till råga på allt har jag lite sådär tenta-ont-i-magen.

Känner dock för något kreativt för att slappna av en stund. Ska se om jag hittar på något....

*Dimman, aka Campus Växjö.

Veckans reklamfilm: Ge kolkraften fingret


Incitament är viktigt

Dagens incitament är ett Ugly Betty-avsnitt. MEN jag får inte se det förrän tidigast klockan 17:00 och efter att jag känner att jag faktiskt lärt mig något viktigt inför tentan. Detta betyder att jag febrilt håller på att nöta formler och memorera kostnadskurvor. Än så länge har jag inte gjort mig förtjänt av incitamentet. Inte nog med att jag inte förstår nationalekonomin - jag fryser som ett djur också. Därför håller jag på att värma en vetekudde och koka vatten för att dricka te. Te med smak av advent (hur det nu smakar!?). Jag har ju lite smått börjat att längta till julen så jag tjuvstartar lite samtidigt som jag river mitt hår över diagram och ekvationer.

Ps. Advente-te luktar åtminstone advent. Ds.

Söndagsmorgon

Efter denna välförtjänta och långa frukost har jag nu bänkat mig vid skrivbordet för att plugga. Nämligen bestämt på makrobetonade instuderingsuppgifter. Intressant men lite klurigt emellanåt. Alldeles strax ska jag bege mig mot biblioteket för att förkovra mig ytterligare i nationalekonomin. 

Nu: Mot diagram, KPI och BNP. Hoppas att ni har något roligare att se fram emot under dagen.

Lördagskväll

En god bit lax, åtskilliga rostade potatisklyftor och ett glas vin. Det är lördagskväll och i sann slapparanda ska jag bänka mig soffan och se en spännande film tillsammans med S. S diskar och återigen vill jag påpekat att det är något visst med killar som diskar. Eller hur?

Den där Helge är en kul prick

Speakerrösten i TV4-programmet "Halv åtta hos mig" är ju bara FÖR skön! Helge Skoog fäller den ena underbara och underfundiga kommentaren efter den andra och i min ensamhet kan jag varken sluta fascineras eller skratta åt allt roligt.

Västersjön?

Förresten! Vad kallar Finnarna, Ryssarna, Estländarna och alla andra österut, Östersjön för?

Kvällens äventyr

Okej, kvällens promenad var uppfriskande och spännande. Och jag tror tyvärr inte att den friska luften botade min låga humor. Efter några kilometer var den, om möjligt, ännu sämre. Emma och Jenny, jag ber verkligen om ursäkt, inte för mig själv, utanför min humor som för dagen lever ett eget liv. Hur som helst hade vi trevligt på promenaden. Ungefär halvvägs mötte vi en aningen fetlagd ung man som gick och sjöng för sig själv. Vi tittade på varann och gjorde typiskt svenska miner som sa: "vafan-håller-han-på-med-  och läge-att-lägga-i-en-högre-växel-och-powerwalka-om-honom"-minen. Och tur var väl det! Annars hade han troligtvis aldrig fått tillfället att sjunga för oss och att busvissla på oss. Han sjöng "Jag älskar små flickor varje dag och vill bjuda er på varm choklad..." och busvisslade mellan raderna. Aningen olustigt hade jag tyckt om jag hade promenerat själv. I sällskap av Jenny och Emma bet jag mig i underläppen för att inte brista ut i ett gapflabb. 

Inte nog med att jag blivit busvisslad på idag, jag har även blivit erbjuden "ett åk". Närmare bestämt i en soffa, på ett flak, bakom en bil. Precis när jag skulle kliva in genom porten lyfte två killar upp en soffa på en släpkärra, satte sig i soffan (som för övrigt var av sorten med tre sitsar) och erbjöd mig platsen i mitten. Jag var dock hungrig och avböjde mittenplatsen för att istället baka scones. Därefter gav sig tre unga män ut på nya äventyr, en körandes en bil, två åkandes på ett flak. Undrar om de fick något sällskap i mitten?


Scones i muffinsformar är ett synnerligen lyckat koncept.

Den mystiskt blå himlen.

Den mystiskt blå himlen, täckt av en än mer mystisk figur.
Fröken Jenny och fröken Emma.

Södras kontor. Jag gillar verkligen det huset, himlas spännande. Undrar hur det ser ut inuti?


Veckans reklamfilm: IKEA KÖK

Det är enkelt, det är rappt och den påminner mig om en pappfigur som mormor och morfar hade. Pappfiguren blundade och lipade när man drog i en del av den. Filmen är riktigt snyggt gjord, baserad på en enkel idé men visar på oändliga möjligheter, alltså, väldigt typiskt IKEA. Och det är antagligen det som är meningen. Man känner tydligt igen IKEA när man ser det. Och jag gillar vad jag ser:


Ps. Jag är speciellt förtjust i det vita köket med träluckor som visas då filmen rullat i 14 sekunder. Ds.


Kan en sjörunda bota sjuk/störd humor?

I eftermiddag har jag sjunkit så lågt att jag börjat relatera chokladfläckar i mitt kollegieblock till bajs. Detta betyder att jag suttit instängd allt för länge i ett grupprum och repeterat föreläsninsantecknigar. Med lite frisk luft hoppas jag nu kunna rensa min hjärna från dessa hemska tankar. Jenny och Emma har antagligen börjat tröttna på min sjuka och störda humor och hoppas kunna bota den med frisk luft och en runda runt sjön. Jag hoppas att de har rätt.



Hem- och jullängtan

Jag börjar lite smått att längta efter julen. Jag vill julpynta, baka pepparkakor och lussekatter, känna doften av glögg och tända stjärnor och adventsljusstakar. Och så börjar jag att längta riktigt mycket hem till Örebro. Så nu har jag bestämt mig för att ta pärlan och bege mig till min hemstad direkt efter tentan den 30 oktober, vilket bara är om 13 dagar. Jag hittade dessa bilder och började längta ännu mer. Tror att de är tagna någon gång under slutet av 2006 eller början av 2007. Örebro är riktigt, riktigt fint och ibland riktigt, riktigt underskattat. Kan ni förstå att jag längtar?


Utsikten från vår balkong i Oskarsparken.

Hamnbron.


Den vackra kanslibron, Centralpalatset och Svartån.

I sällskap av Jens Lekman

När den här mannen öppnar munnen uppstår ljuv musik. Jens Lekman utgör ett ypperligt sällskap till mig och mitt kollegieblock. Med bra musik blir diagram och siffror helt plötsligt lite roligare att ta sig an (med betoning på lite).


Utanför mitt fönster

Trots att jag inte till fullo övergått från att gå barfota till att bära strumpor får jag nog inse att hösten faktiskt är här. De påtagligt gula tecknen utanför mitt fönster talar sitt eget språk - höstspråket:



Det är gult det är vackert MEN det är också höst och just nu är hösten lite för varm. För min del är höst helt okej MEN jag vill ha en höst som är lite kallare, sådär pass kall att det kommer rök ur munnen när man andas och så pass kall att man kan mysa till det med mössa och halsduk utan att svettas ihjäl på väg till skolan. Så länge håller jag ut och varvar skinnstövlar med ballerinaskor, beroende på väder och vind. Ett plus med hösten är dock sjöutsikten som börjar skymta bakom träden.

Nu ska jag ta mig an och renskriva mina föreläsningsanteckningar, en synnerligen tråkig men ack så nödvändig aktivitet.


Veckans reklamfilm: Re:member

Här kommer den (trumvirvel). Veckans reklamfilm. En av de snyggaste reklamfilmerna som går just nu enligt min mening. Och så är den ju ruskigt bra också. 


Ps. Detta är ett typexempel på min slarviga sida. Jag tittade inte till slutet på filmen men Emma har uppmärksammat mig på att detta är den norsa versionen. Trots att jag har svårt för att ta norrmän på allvar låter jag denna ligga kvar, den svenska versionen har jag nämligen inte hittat.... Ds.

Finsittningen/Ekonomhelgen

Godmorgon!

Nu har jag fått fatt i bilden från finsittningen i fredags, tack för tipset Karin!



Bilden kommer från Växjö Puls.

Dagens i-landsproblem

Jag kommer ständigt på mig själv. Jag får inte upp "fluffet" i min lyx-choklad som S gett mig för att jag snällt ska sitta med honom och plugga i bibblan.



Idag maratonpluggar jag.

Hej på er!

Jag är fullt sysselsatt med att förbereda mig mentalt för en dag i biblioteket. Jag jobbade igår och har därför en hel del plugg att ta igen. Det gick riktigt bra att jobba igår, det fanns saker att göra hela tiden och alla kunder var på riktigt bra humör. 

Finsittningen i fredags var av hög klass. Tror att jag satt med ett konstant leende på läpparna. Underbar toastning av två stiliga herrar, välklädda och snygga studenter och spex av blandad kvalitet. Sammantaget en perfekt och trevlig kväll. Ett minus var dock det faktum att jag gick i högklackat. Trots att det är fruktansvärt snyggt är detta inget jag brukar göra till vardags och dras därför med värk i både tår och ben. Högklackat måste vara Guds straff till kvinnan. S och jag fotades på röda mattan vid entrén till M-huset där sittningen gick av stapeln. Vet dock inte riktigt vart de bilderna tog vägen men lovar att visa så fort jag fått tag i dom. Jag tror nämligen att vi var oförskämt snygga...

Mot biblioteket!


Idag


Jag.
Oroväckande mörka moln. 

En kanin som helt sonika låg i gräset längs min väg upp till skolan.

Så här ser det ut när tre unga damer skriver projektarbete.

Hur rimmar Therése på fes?

En fundersam Jenny säger:
- Hur rimmar Therése på fes?

Emma och jag tittar frågande och skrattande tillbaka....

Jo, det är så här Jenny, ändelserna på orden är desamma.

Svart-vit dröm

Ett axplock av läckra och roliga svart-vita pryttlar. Jag är speciellt förtjust i den randiga kudden nere i hörnet som kommer från Design House Stockholm, precis som kudden ovanför och klockan. Muggarna är från Filippa K med ett helt nytt mönster. Lampan i mitten kommer från IKEA, visst påminner den om designklassikern flowerpot?

Indien/Pakistan tur och retur

Stallarna igår var superkul. Edvard som dragit ihop kvällen hade införskaffat en smörgåstårta av hög kaliber. Jag åt två bitar och längtar redan till nästa tillfälle att äta smörgåstårta. Man gör det allt för sällan! Tre fjärdedelar av en smörgåstårta och ett par öl senare vandrade vi ner mot dansgolvet för att socialisera och möjligen också bjuda på några rytmiska moves. Jag hann sätta min högra fot på dansgolvet innan det invaderades av ett otal indier/pakistanier av det manliga könet. (jag har svårt för att se skillanden mellan dem, möjligen var det en blandning av dessa nationalitetet). Det var länge sedan jag såg människor som dansade med större glädje och inlevelse än vad de gjorde igår. På ett fruktansvärt fascinerade och obegripligt sätt rörde de på både armar och ben samtidigt som de liksom böjde resten av kroppen på ett minst lika obegripligt sätt. Jag skäms lite för att jag stod och beundrade dem skrattandes och gapandes, egentligen av ren avundsjuka för att jag inte lyckas med denna prestation. I själva verket fann jag det hela otroligt imponerande. Om det är detta som försiggår på Slottsstallarna på tisdagar kommer jag garanterat att gå dit oftare.

Tillsammans med E och J har jag haft en rolig och produktiv dag i biblioteket. Vi har skrivit, sagt mycket konstiga saker, lite bra saker och äntligen hamnat på rätt spår med projektarbetet. Jag ska pigga upp mig själv med lite kvällsmat; grönsakssoppa och ostsmörgås och sedan fortsätta att skriva lite om marknadsstrukturer.

Trevlig kväll!



Tårtkalas

För första gången i mitt liv har jag varit med och presenterat en budget. En angenäm men inte överdrivet häpnadsväckade upplevelse. Alldeles strax ska jag bege mig till Slottsstallarna för att möta upp ett gäng glada "modellkollegor", det vill säga resten av gänget som var med och gick modevisning i våras. Vi ska smaska smörgåstårta och titta på filmen från modevisningen som en av killarna har klippt ihop. Jag se fram emot en trevlig kväll.

Klockan åtta var jag, J och E i bibblan för att under några timmar skriva på vårt projektarbete. Därefter tillbringade vi tre timmar i en föreläsningssal. Efter den här dagen är allt mycket tydligare - eller otydligare - nationalekonomi är precis som en snårig djungel. Jag förstår att vår lärare, Lars, tycker att livet är ett helvete, han lever ju på nationalekonomi.

Mot smörgåstårtan!

Veckans reklamfilm: En "gammal" goding

Veckans reklamfilm blir en gammal goding. Detta är faktiskt en av få reklamfilmer som jag har ett riktigt starkt minne av från när jag var liten. Jag skrattade åt den. Nu skrattade jag första gången Kaj och Bojje möter varann. Ungefär vid det tredje mötet undrar jag när reklamfilmen ska ta slut? Detta är ett praktexempel på en reklamfilm som attraherar fel målgrupp. Det här är sånt som barn gillar och som vuxna (som jag antar är målgruppen) spyr på. Ett plus är dock att man förstår hur vältrafikerad Scandlines rutter är eftersom Kaj och Bojje snart tröttnar på varann.


På topp!

Vädret är på topp och mina sömntimmar är i botten. Lyckades inte somna som jag ville igår och sov inte alls bra inatt. Fördelen med detta är dock att jag antagligen kommer att vara jättetrött ikväll och sova gott inatt. Inget ont som inte för något gott med sig brukar man ju säga.

Nu ska jag ge mig ut i det vackra vädret och tillsammans med E och J förkovra mig i SCP-paradigmet och bensinmarknaden. Visst blir ni avundsjuka?

10 Gruppen

Jag är väldigt förtjust i 10 Gruppen, man blir så glad av deras textiler och produkter. Jag behöver en ny necessär och kikade efter en på deras hemsida och hittade, förutom necessären, allt detta:


Bilderna kommer från tiogruppen.com

Ny layout. Vad tycks?

Förresten, jag dammade av mina gamla webbdesignkunskaper. Vad tycker ni om den nya layouten?

Mitt nya liv: tidig morgon med STOR morgonkaffe

Jag har börjat bli en riktig sjusovare. Det här är ett stort problem för mig eftersom jag anser att jag skulle kunna hinna med så mycket mer roligt och nödvändigt på dagarna. Därför börjar jag mitt nya liv prick just nu. Det nya livet innebär tidigare sänggående och tidigare mornar. Nu går jag och lägger mig och ställer klockan på 06:30 - med förhoppningen att komma ur sängen 07:00 för att brygga en rejäl kanna kaffe och vakna till liv.

Godnatt!
/T

Livskvalité

Ska precis sätta mig ner med en kopp varmt kaffe för att få upp kroppstemperaturen. Jag fryser som bara den och egentligen förstår jag inte varför. Den troligaste anledningen är att lägenheten är kall, trots att elementen står på full effekt. Precis som förra året verkar min hyresvärd snåla med värmen. Jag går runt med fårskinnstofflor och Sebastians ulltröja, som är alldeles för stor för mig och fryser ändå. Ska det va så!? Ska det vaa sååå!?

Försöker, kylan till trots, att plugga, vilket går ganska hyfsat. Min motivation är inte på topp men jag har åtminstone hunnit att läsa och sammanfatta ett tiotal sidor.

Jag börjar bitvis att få sjöutsikt igen. Det är några meter lövskog mellan mina fönster och sjön och nu när löven börjar falla skymtar sjön mer och mer för varje dag. Kylan till trots vill jag påstå att detta är livskvalité på campus.

S lagar middag åt mig ikväll. Jag väntar med spänning.

Utfrågning

1. Vad heter du? Therése Malmqvist.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Fortfarande Therése (jag är nöjd, förutom att det rimmar på fes, hur tänkte ni där, mamma och pappa?)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jennifer
4. Vilket stjärntecken är du? Fisk
5. Vilken årgång är du? -85
6. Vart bor du? Smålandsskogen
7. Bott utomlands? Se ovan (det är åtminstone exotiskt!)
8. Flyttat antal gånger? Två
9. Vart skulle du vilja bo? Södra sidan av Oskarsparken
10. Vilken skolklass? Marknadsföringsprogrammet, andra året
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Lycklig, rik och välbevarad

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
 174 cm
2. Hur mycket väger du? 40+2x kg
3. Hårfärg och frisyr? Blond med lugg
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? Min längd
6. Minst nöjd med? Mina fötter börjar anta en konstig form....
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Solglasögon
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nix pix

FAVORITER
1. Filmer? Catch me if you can, Chocolat och Alfie
2. Låtar? Gärna med The Ark eller Robbie Williams
3. Årstider? Jag är diplomatisk: alla årstider har sin charm
4. Mat/dryck? Sushi/Coca Cola
5. Djur? Ja tack. Gärna en hårig, fyrbent sak som kan skälla.
6. Färg? Färgmässigt har jag en grå period
7. Parfym? Lite olika men min favvo är Boss Woman
8. Tv-program? Såld på Idol, Ugly Betty och Men in trees
9. Ämne i skolan? Marknadsföringsämnen
10. Sysselsättning? Student

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Jeansjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Jag använder flera olika, beror på humör och väder
3. Favoritfärg på kläder? Beror på humör och väder
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Morgonrock
6. Favoritaffärer? Zara och H&M
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Student
8. Favoritmärke? Boomerang
9. Vad har du för byxstorlek? 27
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
 Sven
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Ludd
b) Jobbväska just nu? Kalender och ludd
c) Handväska eller liknande just nu? Se ovan
3. Vad är du beroende av? Dunsockor
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Apotekets ACO
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist
7. Vad köpte du senast? Bensin 
8. Har du nåt husdjur? Dammråttor
9. Var bor du? Hemma

Huuuuh! Äntligen slut på frågor. Detta påminner mig om alla "Mina vänner"-böcker man hade när man var liten. Tyckte att dom var jätteroliga då. Just nu är jag himlans trött så jag vet inte riktigt om det är så kul längre. Tror dock att det kan vara riktigt kul att gå tillbaka om några år och se vad jag skrivit.

Godnatt!

Kvällshälsning

Godkväll! Jag är sådär trött så att det känns som om man är sjuk. Men jag är på väg till sängen så förhoppningsvis vaknar jag upp och är pigg som en nötkärna imorgon. kl. 10.25 ska jag träffa hela amår09-gänget för en resa mot okänd destination. Jag har mina aningar om vad vi ska göra på dagen. På kvällen ska vi äta middag tillsammans. Jag har en känsla av att det kan bli en riktigt bra dag. Lovar att berätta om det under helgen

S och jag har lagat Flygande Jacob till middag. Resultatet blev bättre än förväntat. Tillsammans konstaterade vi att det var något av det bästa vi lagat tillsammans på ett bra tag.

Sov gott!
/T

Jag gick hem med en utbytesstudent

Jag hade så himla kul igår! Tack Rebecka! Jag är inte vidare värst på poker, så jag vann såklart inte. Vann gjorde Anna O, som fick signera och kyssa, den för kvällen instiftade bucklan - en tom vinflaska som vi "pimpade" med ny etikett. Tanken är att den ska fungera som vandringspokal och signeras av den som vinner när vi ordnar någon typ av spelkväll tillsammans. Rebecka hade köpt priser så alla som var med och spelade fick varsitt. För att göra det hela lite roligare hade hon skrivit små kluriga ledtrådar på lappar. Alla fick dra och mina vinster blev "Höst" och "Mjölkko". Självklar förstår ni att det jag fick var en centrerrulle med smak av "Fynky pear" och en påse AKO-kolor. Som sagt: kluriga ledtrådar var det :-) Senare under kvällen bytte jag AKO-kolorna mot en "utbytesstudent", närmare bestämt en Mexikan. Nu låter detta väldigt konstigt, i själva verket var "Mexikanen" en påse rischips av mexikans toutch.

 

Nu väntar offertinsamling från tyckerier till allt som vi ska göra till amår09 samt projektarbete på eftermiddagen. Vi ska undersöka bensinmarknaden i vårt projekt, tror det kan bli riktigt spännande. Visste ni att det råder oligopol på bensinmarknaden?

Ha en fin dag!

Ladies night med poker

Hej! Alldeles strax ska jag bege mig till Rebecka. Poker står på programmet för kvällen. Jag har legat i hårdträning på partypoker.com (dock utan monetära insatser) för att komma i form. Hur som helst ska det bli riktigt trevligt :) Visar lite bilder från kvällen senare.

Kram på er!


Tack, gud, för post-it-lappen!

Härmed förkunnar jag att post-it-lappar är guds gåva till studenterna! Jag fullkomligt avgudar dessa underbara ting och har dom överallt till allt möjligt! Kan man ha en fondvägg av post-its? Det ska jag fundera över...



RSS 2.0