Onlineshoppa Svenskt Tenn

Nu har Svenskt Tenn äntligen(!) lanserat en webbshop. Jag är så glad över min fina väska som S uppvaktade mig med på födelsedagen och har en massa mer saker från Svenskt Tenn som jag stirrat mig hänförd på i flera år. Toppen för oss som inte bor i hufvudstaden och ändå trånar efter flyffiga dunkuddar som pryds av Josef Franks och Estrid Erikssons fullkomligt underbara mönster. Priserna är såklart hutlösa så om jag ska ha råd att köpa den här, den här och det här måste jag nog börja spara på momangen.

Bild: skärmdump från svenskttenn.se

SOMMAR OCH SOL

För prick en vecka sedan kom jag hem från två underbara veckor i Spanien och korta visiter i både Marocko och Gibraltar med kamelridning och linbanefärder. Vi drack billigt rödvin, åt snygg-chips, solade våra bleka svenska kroppar (som inte alls var speciellt bleka när vi åkte hem) och åt alldeles för mycket god mat. Så mycket att jag inte hade några dåliga ursäkter för att inte följa med E på utomhusgympa ikväll.


SOMMAR PÅ RIKTIGT

Nu är det sommar på riktigt. Jag har solat i trädgården, hälsat på pappa och Leon, ätit salladslunch och grillad korv med potatissallad till kvällsmat med mamma, förbannat grannen som väsnades med häcksaxen och börjat med sommarens första kriminalroman. Det är himlans gott att vara hemma!

Förresten så tycker jag att en förändring i mitt liv kräver en förändring av bloggen. Jag är inte student längre (vilket jag inte riktigt förstått ännu) och jag flyttar tillbaka till Örebro från Växjö. Vi börjar med ny design så får vi se vad nästan steg blir tycker jag.

Angående startsidor

Jag har haft Växjö Universitets studentportal som startsida i tre år nu. Och nu har jag tagit examen och har ingen som helst anledning att besöka den och än mindre att ha den som startsida. Jag står nu inför ett skifte av startsida i Safari och kan verkligen inte komma fram till vad jag vill ha/är i behov av att ha som startsida. En nyhetssida? Facebook? Mailen? INSPIRERA MIG! Vad har du först startsida?

BYE, BYE VÄXJÖ, HELLO ÖREBRO!

Fuengirola-Malága, Malága-Köpenhamn, Köpenhamn-Växjö, Växjö-Örebro. Det blev en herrans lång resdag men nu är jag äntligen på hemmaplan. Skönt att vara hemma efter en lång resdag och ännu skönare att vara hemma-hemma i Örebro. Det kommer att bli en skön sommar. Dessutom välkomnade Sverige mig med underbart väder. Jag bättrar på Spanien-brännan lite till idag.

VAMOS A LA PLAYA

Nu har jag något som jag inte hade sist jag bloggade. Jag har en examen. Tänk vad fort tre år har gått. Jag har en massa ny kunskap och energi att använda den, en uppochnervänd lägenhet, alldeles för många färdigpackade flyttlådor, en halvpackad orange resväska, två flygbiljetter till Spanien, en iPod laddad med podcasts och förhoppningen om att ha ett jobb inom några veckor när jag kommer tillbaka till Sverige. Vamos a la playa.

RSS 2.0