MIN MOTIVATION ÄR SNART SLUT

Vi storhandlade igår. Och på inköpslistan fanns "motivation" med. Kan tänkas att det är väldigt komplext att inhandla motivation på Willys eftersom det normalt inte är något man varken hittar i mellan lättmjölken och margarinet eller köttdisken. Däremot är ett ytterst underskattat ställe att hitta motivation på lösgodishyllan. Willys i Växjö har dessutom en lösgodishylla som är c:a 15 meter lång. Och jädrans vad motivation jag fick med mig hem (det såldes även till det förmånliga priset av 3.90 kr/hg). Nu är dock motivationen i form av lösgodis snart slut.


UNIVERSITETET ÄR EN RIKTIG ENERGITJUV

Nu är jag lite sådär lagom tömd på energi och förstånd efter att ha suttit med näsan framför datorn och pluggat sedan klockan nio i morse. Jag räknar till 12 timmar och 43 minuter och känner mig välförtjänt av en timme framför TVn nu. Vet inte om det är utmattning eller baciller som spökar men jag känner vissa förkylningstendenser. Hoppas på det första och att det kan botas med sömn. Imorgon ska vi redovisa vårt projektarbete, därefter ska jag ge mig in i någon form av tentatrans fram tills på fredag. Kl. 14-19 på fredag skriver jag tenta och efter det kommer pappa och hälsar på. Yey!

ANGÅENDE DISKMASKINER

Efter att ha titulerat mig själv diskmaskin i snart två och ett halvt år börjar jag bli riktigt less på att diska för hand. Överst på kravlistan i nästa lägenhet är ett hål i köket för diskmaskin och på önskelistan står en diskmaskin. Trots att jag gillar möbler, inredning och designprylar är en diskmaskin banne mig det jag helst av allt vill ha. Och den behöver inte nödvändigtvis vara gul, från Smeg och kosta skjortan. Den behöver bara kunna diska mina smutsliga tallrikar.


Diskmaskinen och bilden kommer från Bagaren och Kocken.

ANGÅENDE ICA-REKLAMEN

Debatten är het. Vad tycker du om den? Jag vill bestämt hävda att ICA skriver reklamhistoria tillsammans med reklambyrån KING och produktionsbolaget Tre Vänner. Jag gapade av förvåning förra måndagen när jag såg den första filmen med Jerry. Duktiga reklambloggaren Mattias Åkerberg förklarar tanken bakom den nya - och underbar - karaktären Jerry. Hatten av.

Min sambo vill även inflika att han tycker att denna reklamfilm är den absolut mest roande han någonsin sett.


ANGÅENDE KREATIVITETSBEKYMMER

Dagen började lite sådär ångestladdat (eller åtminstone någon form av ångest light). Håller på att ta fram utskick om NBIs utbildningar, det ska vara kreativt och nytänkande och jag har haft hjärnsläpp och tidpress. Men helt plötsligt tändes den berömda glödlampan och denna sketna måndag blev helt plötsligt en riktigt bra dag.

S föreslog nyss att det borde finnas en kreativ shot som man kan dra i sig när man behöver. En sådan skulle nog både kunna snurra till och skaka till kreativiteten lite grand.

Fram till kl. 16 ska jag attackläsa min kursbok. Sen ska vi hålla i en fokusgrupp och diskutera miljövänligt tvättmedel. Tjohoo!

Ps. Från och med idag ska jag börja alla min inlägg med "angående". Det är en smått intressant inledning på en rubrik. Ds.

KÖLDCHOCK!

Växjö är gult och vackert av alla löv. Men kallt. Rom var mycket varmare och skönare. Har fått någon form av köldchock sedan hemkomsten i söndags natt. Nu ska jag strax trippa iväg till biblioteket och skriva projektarbete. Och bara för att det är så kyligt tänker jag dricka en latte för att bli varm.

ALLA VÄGAR BÄR TILL...


Vi ses på måndag igen :-)

EN BULLE I UGNEN

Kanelbullens dag är en helt underbar uppfinning! Utan skrupler får man äta precis så många man vill. Jag har ätit tre stycken av dem jag bakade tidigare idag. Och det är allra godast med ett glas mjölk till.






IDAG

Idag har jag: Gått till frissan i spöregn och storm och fått mitt paraply sönderblåst, klippt håret och snackat Idol med frisör-Annie, promotat Apple och Nike+, haft föreläsning i fyra timmar med Malin - riktigt bra lärare, pluggat lite hemma, svullat i mig en massa ugnspannkaka och slutligen upptäckt att jag antagligen håller på att bli förkyld. Nu går jag på droppar av "röd solhatt" som ska förebygga förkylning. Och som allt annat som ska vara nyttigt och förkylningshämmande så smakar det apa.

Imorgon jobbar jag första riktiga dagen på mitt nya jobb. Och jag ska få ett eget skrivbord och egen jobbdator. Det där med ett eget skrivbord på ett kontor känns lite läskigt. Men spännande.

RSS 2.0