Nya gardiner och en Stallvägen special

Hej!

Efter att ha blivit tvingad att köpa garidntyg (det tyget jag vill ha finns aldrig på IKEA, jag fick köpa det näst bästa) har jag knåpat ihop gardiner till arbetsrummet. Det bleka resultatet finns att beskåda nedan.

image26


Jag har suttit inne och läst hela dagen. Om läsning och smarthet går hand i hand borde jag blir supersmart inom en snar framtid. Jag läser mer under en vecka än vad jag gjort under ett år tidigare.

Vi har ritat ett kors i taket i vår lägenhet. Det första faktiskt. Helt otroligt nog så sken solen i söndags. Det var länge sedan sist. 20 minuter sol hade vi under December månad. Nu i Januari kommer vi förhoppningsvis upp i 20 timmar.

Just det, jag åt en "Stallvägen Special" igår. Det är en hembakad pizza, gjort av Växjös enda blonda pizzabagare - jag själv. Pizzan gick inte av för hackor. Om du vill baka en likadan kommer receptet (med bild) nedan:

2 paket pizza-mix från Willys (14 kr. inkl. tomatsås och oregano)
Riven ost
Champinjoner
Räkor
Annanas

Grädda i ugnen i c:a 20 minuter.

image25


Nu ska jag läsa de sista åttio sidorna i boken "Optimal marknadskommunikation"

Kram Therése

Mindre analklåda åt folket

Jag vill bara uttrycka min upprördhet, jag står och stryker och äter min favoritchoklad (Marabou Premium Dark Milk) och plötsligt händer det - igen! Den där #"&%#¤ reklamen om analklåda och hemorrojder kommer igen. Jag kan ha förståelse för att många lider av dessa besvär. Dom som lider av det är mot förmodan också medvetna om att det finns botemedel mot besvären. Jag vill inte veta mer! Det räcker nu!

Reklam om illaluktande flytningar, analklåda, fotsvamp och svamp i underlivet kommer ALLTID (UTAN UNDANTAG) vid olämpliga tillfällen, t ex när jag äter frukost, kvällsmat eller mellanmål. VARFÖÖÖÖÖR??? Bannlys rump- och stjärtrelaterad reklam bums!

Jag har åtminstone bestämt mig för att, när jag blivit en grym reklammänniska, inte producera denna typ av reklam.

Idag har jag plöjt igenom en bok om projektledning inom reklam och media, så nu ska jag vara lite mer berikad i projektledningens ljuva konst.

Jag ska återgå till strykbrädan med förhoppningen om att slippa (enligt mig) olämpliga reklaminslag. För att vara på den säkra sidan kan jag ju zappa över till SVT - garanterat reklamfritt och jag betalar ju dessutom TV-licens för dessa kanaler, borde utnyttja dem mer.

Kram
/T

Nytt år, nya skoskav

Hej!

Första gången för i år som jag bloggar. Tanken är att det ska bli lite oftare än tidigare. Förhoppningsvis.
Sedan årsskiftet har jag hunnit komma tillbaka till Växjö, plugga en massa organisationsteori, sätta VG på projektarbete i organisationsteori och förmodligen få U på tenta i organisationstoeri (det högst varierande betyger beror inte på mig, det beror på läraren (en riktigt knäppgök!!)). Klassen samlades för att dränka alla sorger i en tentafest i fredags, mestadels trevligt. En oändligt lång kö till Stallarna gjorde dock att vi senare under kvällen spenderade ett par timmar på Stenladan, ett mindre givande alternativ till Stallarna. För att vara riktigt krass skulle man kunna säga att det "sög".

(Gör en paus för ett stort glas vatten)

Vi har varit på bio ikväll. Helt gratis faktiskt. Nej, nu ljög jag, jag betalade 55 riksdaler för en Hollywoodmeny. Hollywoodmenyn består av två mellanläsk och en STOOOOOOR binge popcorn som jag nästan smällde i mig helt själv (och jag är dessutom ganska stolt över min popcorn-prestation). Vatten är dock ett måste sedan Colan och de 300 000 popcorna tagit slut.

Har under en tid övervägt ett frisörbesök. Jag har hittat en salong inne i Växjö som heter Stuk. Väldigt enkel inredning, en snygg träd-klädhängare från Swedese och en fondtapet i rosa, orande och gult. Jag inbillar mig att inredningen i en frisörsalong och frisörens kompetens går lite hand i hand. Jag tror att de klipper snygga och medvetna frisyrer om salongen i övrigt ser bra ut. Jag har dock lagt frisörbesöket på is för några veckor. Gav mig nämligen på att klippa luggen själv i torsdags. Det gick förhållandevis bra, den är aningen kortare och aningen sneare, men helheten är ändå okej.

Jag börjar en ny kurs på tisdag; marknadskommunikation. Jag inbillar mig att jag kommer att vara i mitt esse under den kursen. Vi kommer bl a att lära oss hur marknadsförare så effektivt som möjligt ska nå ut med sitt budskap. Spännande!

Nu ska jag bege mig till hotellrummet (vårt sovrum påminner väldigt mycket om ett hotellrum) och krypa ner i sängen. Låter väldigt lyxigt att säga så. Innan dess ska jag dock inviga mina nya tandborste. Det är en Sensodyne i ljusblått från Överskottsbolaget, en riktig lyxvariant.

Just det! Jag har fått skoskav också. Två feta blåsor, en på vardera häl. Vi har börjat promenera runt Växjön. Jätteskönt ända till blåsorna kom. Jag ska investera i ett par nya blåsfriframkallande skor nästa månad.

Kram och godnatt!
/Thesan

RSS 2.0