Vad är det med tant-tanter och Hänt Extra?

Precis hemkommen från Willys. I köerna brevid mig och S stod såna där riktiga tant-tanter. Såna tanter som är gråhåriga, har fula glasögonbågar och går så långt att de har tights på allmän plats trots att de ABSOLUT INTE passar i det. Inte nog med att de faktiskt har tigths på allmän plats - tightsen är oftast vita med spetskant nertill och genom tightsen kan man skönja tant-tanternas celluliter. Karaktäristiskt för tant-tanterna är just att de med desperata försök försöker att se ut som 20 - TROTS ATT DE ÄR MINST TRE GÅNGER SÅ GAMLA! De har såna där väskor i konstgjort läder som ser lite slappa ut och har lite kedjor och strassdetaljer och jag skulle absolut inte bli förvånad om de har mobilsmycken i ett snöre som glittrar. 

När de står i kön i mataffären är de också synnerligen intresserade av ALLT som står på Hänt Extra och Svensk Damtidnings framsida. Så pass intresserade att de till och med glömmer bort att gå framåt när kön börjar röra sig framåt. Detta beteende resulterar i att människorna som otåligt väntar bakom dem i kön praktiskt taget får plocka ner alla Hänt Extra i sin egen korg för att de ens ska lyfta på nästan.

Vad är det egentligen med tant-tanter och Hänt Extra?



Kommentarer
Postat av: Rebecka

Du, har du sett reklamen för crimemedicine? Jag tycker att det är skitbra. Gå in på hemsidan så förstår du vad jag menar. Hoppas att tentan gick bra. http://www.crimemedicine.com/ Borde verkligen vara veckans reklam :P

Kram

/Becka

2008-10-30 @ 17:45:18
URL: http://frissan.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0