ANGÅENDE BESLUTSVÅNDA OCH INFLUENSAVACCIN

Jag har beslutsvånda och svär över Landstinget Kronoberg som är sämst på information. Vaccinera eller inte vaccinera mot svininfluensa? Jag ska jobba på Cervera över jul och smittrisken känns påtaglig mitt i julhandelskaoset. Mitt förnuft säger ja till influensaspruta men magen säger nej. Och det är inte på grund av sprutskräck eller något annat larv. Grisnäsa är trots allt inte så smickrande så jag sover på saken.


Kommentarer
Postat av: Anna

Nöff, nöff, tänkte jag skulle skryta lite =) Jag har slagit nytt rekord på tetris ;) har kommit upp i level 14, fått över 110.000 poäng och ca 105 rader ;)



Jupp, det är så mkt jag pluggar här ;) hihi

2009-11-16 @ 04:02:30
URL: http://antzi.blogg.se/
Postat av: HDR-fotografen

Tog och vaccinerade mig i lördags. Myggbett är värre än sprutan. Däremot inte biverkningarna som inte var att leka med. Feberfrossa hela natten lång. Med tiden får vi se om det var lönt att ta sprutan eller inte, men som jag säger, gratis är gott.

2009-11-16 @ 09:39:28
URL: http://stilbild.nu/fotograf
Postat av: Jenny

Jag känner samma sak som du. men jag tror att om man nu blir smittad så kommer man ångra sig grå att man inte tog den. Jag ska ta den! Mamma kom till och med på att jag är ju faktiskt typ inom riskgruppen. hoppas att man itne får en sån grisnäsa... fast jag måste säga att du var faktiskt inte så tokig i den..du passar i grisnäsa.. passar du lika bra med knorr?

2009-11-16 @ 10:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0