TRE SÄKRA VÅRTECKEN

1. Trädkramarkidsen invaderar stadens gator, sitter både högt och lågt och bär de karaktäristiska Dr. Martens-kängorna, nitbälten, trashade jeans och utstrålar ungdomsdekadens. 

2. Folk samlas på uteserveringar i slutet av mars. Bäddar in sig i uteserveringarnas fleecefiltar med Löfbergs Lila-logotyper och försöker desperat att värma händerna på ett glas latte för att inte frysa ihjäl trots att solen skiner. 

3. Om man tittar åt höger ser man ett riktigt original i toppluva med tryck från den lokala idrottsföreningen, Lessebo IK och dunjacka från sent 80-tal. Tittar man åt vänster möts man av hemmablonderade brudar. Dessa ses oftast i flock med vissa gemensamma karaktärsdrag: svarta pumps (som de mer sällan än ofta behärskar att gå på), skinny jeans, hög och slarvig knut på huvudet, bikerjacka från H&M (den som alla, inklusive jag själv, har) och så läser de i de flesta fall samhällsprogrammet på gymnasiet eller möjligtvis handel. De inte bara syns. De hörs också. Med lite för gälla skrik.

Kommentarer
Postat av: elin

så sant så! då tror jag nog det var vår här i örebro för en månad sedan - hehe!

hoppas det blir sol o härligt till helgen! :D

2009-03-31 @ 18:49:13
URL: http://elinaddict.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0