DEN NYA SURDEGEN

Jag har precis kommit hem från en urtrevlig kväll med middag och TV-spel hemma hos fabulösa Rebecka. Detta var liksom grädden på moset efter en, i övrigt, väldigt trevlig och bra dag. Jag klarade sista tentan. Jag har bokat flyg för två veckor i solen efter examen och jag har prövat att springa en sväng. Det sistnämnda gick mindre bra. Något som däremot är bra är min upptäckt av blodapelsin. Det är min nya favorit. Tack för blodapelsinsinspirationen, Anna!

Jag vill även tillägga min observation att det nya inom matlagning definitivt är mustiga soppor på rotsaker. Gärna mixade. Fick världens godaste palsternackssoppa hos mina svärföräldrar under påsken och försökte mig på en egen igår. Det blev gott, men inte lika gott. I morse gjorde en kock från en Michelain-krog en soppa på precis samma sätt. Mina trendkänselspröt förutspår att rotfruktssoppor är den nya surdegen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0